Satu Harjuhahto

Hei,

Olen Satu Harjuhahto, Valviran laillistama kognitiivinen psykoterapeutti, EMDR-terapeutti ja Kelan palveluntuottaja. Lisäksi olen opiskellut erilaisia traumakoulutuksia sekä psykofyysisen lähestymistavan koulutuksia. Peruskoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja minulla on pitkä kokemus aikuispsykiatrian alalta.

Terapiasuhteessa työskentelen asiakkaan voimavaroja etsien sekä luottamusta rakentaen. Onnistunut terapiatyöskentely pohjautuu hyvään yhteistyösuhteeseen ja yhteisesti sovittuihin tavoitteisiin. Mielestäni psykoterapia on terapeutin ja asiakkaan voimien yhdistämistä, kun etsitään reittejä eteenpäin. Psykoterapia voi olla lyhytkestoinen jakso tai pidempikestoista terapiaa.

Lähestymistapani on joustava ja integratiivinen. Perinteisen kognitiivisen lähestymistavan lisäksi käytän skeematerapian ja myötätuntokeskeisen terapian näkökulmaa. Mindfulness harjoitteet ja erilaiset mielikuvaharjoitteet toimivat terapian tukena. Terapiassa huomioin traumaattisten elämäntapahtumien vaikutuksen psyykkiseen hyvinvointiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Ystävällisesti,

- Satu Harjuhahto

   044 240 3582

Isokatu 1 B31

      90100 Oulu